Afvallen met ons speciale programma
‘Haal de kracht uit jezelf’

Blijvend afvallen! Verlost zijn van diëten!Rust in je hoofd en lijf!

De virtuele maagband!!

Haal de kracht uit jezelf!

De virtuele maagband werkt goed voor mensen die het programma precies opvolgen!

Wat is het en hoe werkt het?

De virtuele maagband is een denkbeeldige maagband die onder hypnose wordt aangebracht. Je bewustzijn weet echt wel dat er geen echte maagband is geplaatst maar je onderbewustzijn, die sterk reageert op emoties en beelden denkt van wel! Aangezien jouw onderbewustzijn 95% van jouw hersenen beslaat en je bewustzijn maar 5%, werkt dit dus heel goed. Je maag wordt sterk verkleind en zal dus veel sneller het signaal geven dat je voldaan bent. Je hebt dus de werking van een fysieke maagband maar zonder de operatie en alle bijbehorende ongemakken en risico’s. Het is daarbij ook een volledig programma om de controle op je eet- en drinkgewoonten terug te krijgen.

De virtuele maagband is dus geen dieet maar een blijvende gedragsverandering en is daarmee een verandering voor de rest van je leven!

Het vernieuwde programma is heel uitgebreid en volledig. We begeleiden je gedurende 3 maanden intensief. In deze periode krijg je maar liefst 5 hypnose sessies aangeboden. Voor het plaatsen van de maagband kom je naar de praktijk en de rest van sessies vinden thuis plaats, in je eigen vertrouwde omgeving maar met mijn steun en begeleiding.

  • Een prachtig programma met hele mooie resultaten!

Een ervaring uit de praktijk:

“Ik ben bij Andrea onder behandeling geweest om af te vallen. Ze heeft bij mij een virtuele maagband geplaatst. En met succes. Na een maand was ik al ruim 7 kg kwijt! Na 2 maanden 13 kg. Echt bizar…

Andrea is een leuke vrouw die precies weet wat ze moet doen. De behandelingen waren erg relaxed. Ik heb er echt van genoten. Het kostte me ook geen moeite om mij aan haar over te geven……….Ik ben erg enthousiast en kan haar echt aanbevelen…”

Als je meer dan 8 kilo wilt afvallen is dit programma heel geschikt voor jou!

Je betaalt slecht 300 euro voor het vernieuwde programma.

Als je minder dan 8 kilo kwijt wilt kunnen we samen even bespreken hoe we dat aan gaan pakken. W maken dan een persoonlijk programma voor je.

Kosten

Virtuele maagband, vernieuwd en uitgebreid programma € 300

Dit is een pakketprijs, inclusief materialen. Betaling van € 300 voor de eerste sessie

Betaling: contant direct voor de sessie.

Vanaf april 2019 bieden we ook de virtuele maagband aan tijdens groepssessies, in kleine groepjes ga je aan de slag!

Zie voor meer informatie het Haal de kracht uit jezelf programma